• Nederlands
  • T�rk�e
  • English
  • Chinese
Handel

De internationale markt was 10 jaar geleden het speelterrein van grote bedrijven en multinationals. Echter recente ontwikkelingen laten zien dat de internationale markten steeds meer en meer geschikt worden voor MKB bedrijven.  De kleinere bedrijven hebben op de lokale markt vaak een goede reputatie opgebouwd en de wet- en regelgeving zijn bekend. Op de lokale markt zijn er geen belemmeringen op het gebied van vervoer en distributie. Daarnaast kunnen mogelijke problemen en knelpunten snel opgelost worden. Bovenstaande zaken die op de lokale markten goed lopen zijn buiten de landsgrenzen een ingewikkelde uitdaging voor het MKB. Bij het importeren of het exporteren spelen vele zaken een belangrijke rol en de MKB ondernemer heeft veelal niet voldoende kennis om deze zaken goed te laten verlopen. 

Internationale handel begint met een goede voorbereiding. TCI is een full service adviesbureau die maatwerk import- en exportplannen kan verwezenlijken voor het MKB. Van belang is dat er daarna ondersteuning wordt geboden op het gebied van import- en exportdocumenten en douanezaken. Met de totale import- en exportoplossingen heeft het MKB een perfecte partner met TCI.

Wij beseffen dat MKB bedrijven maatwerk oplossingen nodig hebben. TCI luistert graag naar uw wensen en behoeften, zodat onze diensten beter toegespitst kunnen worden op uw unieke bedrijfssituatie. Een vrijblijvende kennismakingsgesprek op onze kantoor in Deventer is zo geregeld.  Neem contact met ons op.
TCI is uw partner voor oa: marktonderzoek, partnerschap, productie, agentschap, distributie, import & export en handelspartner screening
Over ons

TCI is een in Deventer gevestigd internationaal adviesbureau gespecialiseerd in zaken doen met landen in de opkomende markten..lees meer>

Contact

Hoofdkantoor
Keizerstraat 12
7411 HG  Deventer
Nederland


Tel en internet

W. www.tci.eu
E. info@tci.eu
T. 0031 (0)570 645640
Mob: (0031) 654358252
Copyright 2020 TCI Tulip
cmsXpress Site Solutions