• Nederlands
  • T�rk�e
  • English
  • Chinese
Gids & Handelsmissies

TCI levert en organiseert maatwerk handelsmissies en zakenreizen in de opkomende en kansrijke landen en regio’s zoals China, Turkije, Brazilië, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, India en Noord Irak. Tijdens deze missies kunnen ondernemers kennismaken met potentiële handelspartners, brancheorganisaties en de lokale overheid om gezamenlijk economisch voordeel te behalen en (verdere) stappen te ondernemen voor internationale handel.

Uw zakenreis wordt door TCI volledig en op maat georganiseerd. Een bijkomend voordeel is dat u lokaal altijd een gids van TCI ter beschikking heeft. Met onze ruim 15.000 internationale specialisten wereldwijd zijn wij de perfecte partner op de plaats van bestemming. Onze unieke aanpak bespaart u onnodig tijdverlies en geld, en u haalt het maximale uit uw zakenreis of handelsmissie. Zaken als comfort, goed eten, goede communicatie en veiligheid zijn kernbegrippen in onze werkwijze en uitvoering. U kunt bij ons o.a. terecht voor:

-       Het organiseren van congressen;
-       Regelen van een bezoek aan een buitenlandse vestiging van uw bedrijf;
-       Bezoeken van (potentiële) leveranciers;
-       Bezoeken van fabrieken en andere productieterreinen;
-       Deelnemen aan trainingen of cursussen;
-       Bezoeken van een (potentiële) handelspartner;
-       Organiseren en ondersteunen bij internationale beurzen.Uw zakenreis wordt door TCI volledig en op maat georganiseerd. Een bijkomend voordeel is dat u lokaal altijd een gids van TCI ter beschikking heeft.


Over ons

TCI is een in Deventer gevestigd internationaal adviesbureau gespecialiseerd in zaken doen met landen in de opkomende markten..lees meer>

Contact

Hoofdkantoor
Keizerstraat 12
7411 HG  Deventer
Nederland


Tel en internet

W. www.tci.eu
E. info@tci.eu
T. 0031 (0)570 645640
Mob: (0031) 654358252
Copyright 2020 TCI Tulip
cmsXpress Site Solutions