• Nederlands
  • T�rk�e
  • English
  • Chinese

Juridisch Advies

Voor ondernemingen die buiten de landsgrenzen zaken (willen) doen, is degelijke kennis van internationaal ondernemingsrecht en kennis van lokale wet- en regelgeving van groot belang. Een onderbelicht aspect bij internationaal ondernemingsrecht is bijvoorbeeld het contract. Het is vaak de vraag naar welk recht een contract moet worden uitgelegd. Ziet u dit over het hoofd, dan kunt u voor onaangename verrassingen te komen staan. Voor sommige landen kan er bijvoorbeeld een kortere verjaringstermijnen gelden. Dit zou consequenties kunnen hebben op uw vordering. Daarnaast is het procederen in bepaalde landen extreem duur en/of tijdrovend. Bij het contracteren kan het dan belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat u in het geval van een conflict een thuiswedstrijd kunt spelen of juist door afdekking van risico's een uitwedstrijd met winnend resultaat kunt noteren. Afhankelijk van de situatie zou ervoor gekozen kunnen worden om juist wel het recht van uw buitenlandse contractspartij te kiezen.

Of het nu gaat om een contract met een Italiaanse onderneming of investeren in sterk opkomende markten zoals China, Turkije of Noord Irak, professionele juridische ondersteuning en begeleiding is van essentieel belang. De juridische adviseurs van TCI hebben ruime ervaring en kennis van internationaal ondernemingsrecht. Daarnaast beschikt TCI over een wereldwijde alliantie van aangesloten juristen en advocaten die allen een eigen specialisme hebben op het gebied van privaatrechtelijke en publiekrechtelijke gebieden.

De internationale juridische bijstand van TCI omvat onder andere:

- Ondernemingsrecht
- Vermogensrecht
- Verzekeringsrecht
- Maritieme regelgeving
- Vervoersrecht en logistieke regelgeving
- Douanerecht
- Insolventierecht
- Internationaal handelsrecht

Met TCI breekt u door alle barrières en creëert u ongekende mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is zo geregeld.Het is aan te raden om de betalingscondities in een vroeg stadium van samenwerking te bespreken. De specialisten van TCI kunnen deze gesprekken met of voor u voeren.


Over ons

TCI is een in Deventer gevestigd internationaal adviesbureau gespecialiseerd in zaken doen met landen in de opkomende markten..lees meer>

Contact

Hoofdkantoor
Keizerstraat 12
7411 HG  Deventer
Nederland


Tel en internet

W. www.tci.eu
E. info@tci.eu
T. 0031 (0)570 645640
Mob: (0031) 654358252
Copyright 2020 TCI Tulip
cmsXpress Site Solutions