• Nederlands
  • T�rk�e
  • English
  • Chinese
Vertalingen & Tolken

Waarom TCI Translations? TCI Translations onderscheidt zich op veel gebieden van andere vertaal- of tolkbureaus. 

Interne organisatie
TCI Translations is een vertaal- en tolkbureau met meer dan 15 jaar ervaring in vertaal- en tolkdiensten en bestaat uit een team van cultuur- en taalspecialisten wereldwijd. TCI Translations werkt met een eigen project management software, die tevens dient als een kwaliteitszorgsysteem. De projectmanagers werken nauw samen met de coördinatoren. Zo wordt er intern optimaal met elkaar gecommuniceerd. Voor elke specialisatie en ieder vakgebied is er een passende vertaler of tolk. Al bij de aanvraagfase wordt er een duidelijk profiel gemaakt van de opdracht en de wensen van de aanvrager. Pas daarna wordt de meest geschikte projectmanager, vertaler en/of tolk ingezet.

Topkwaliteit
De vertalers en tolken van TCI Translations leveren topwerk en voldoen aan de volgende eisen:

-  beëdigd of gecertificeerd als vertaler en tolk
-  gecertificeerd door een HBO en/of universitair opleidingsinstituut
-  native (een vertaler vertaalt alleen naar zijn/haar moedertaal)
-  minimaal 5 jaar ervaring
-  beschikt over een specialisatie (medisch, technisch, industrieel, bedrijfsmatig etc.)

Tweede controle
Iedere vertaling wordt gereviseerd door een tweede vertaler om mogelijke fouten te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

Snelle levering
Spoed of geen spoed, TCI Translations heeft altijd wel een oplossing. Afhankelijk van de talencombinatie is TCI Translations zelfs in staat om haar organisatie zo in te richten dat ook grote opdrachten binnen een kort tijdsbestek geleverd kunnen worden. Hierin is TCI Translations zeker uniek te noemen.

Voor vrijblijvende informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

TCI Translations streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Als waardering krijgen vaste relaties, afhankelijk van de talencombinatie en de omvang van de opdracht, een aantrekkelijke korting.


Over ons

TCI is een in Deventer gevestigd internationaal adviesbureau gespecialiseerd in zaken doen met landen in de opkomende markten..lees meer>

Contact

Hoofdkantoor
Keizerstraat 12
7411 HG  Deventer
Nederland


Tel en internet

W. www.tci.eu
E. info@tci.eu
T. 0031 (0)570 645640
Mob: (0031) 654358252
Copyright 2020 TCI Tulip
cmsXpress Site Solutions