• Nederlands
  • T�rk�e
  • English
  • Chinese

China is op dit moment een van de snelst groeiende economieën van de wereld. Nederlandse bedrijven willen dan ook massaal zaken doen met China. Zaken doen met China kan op verschillende manieren: door het vestigen van een onderneming (dochteronderneming, joint venture of vertegenwoordiging), het distribueren via een agent, de groot- en detailhandel, directe levering aan een producent en partnerschappen waarbij exclusiviteit verkregen wordt. Het bepalen van de ondernemingsstrategie in China is vooral een individueel proces, dat varieert per product, branche en gewenst marktbereik. Hierbij is het van belang te melden dat China doorgaans gezien moet worden als een verzameling deelmarkten dan als een grote markt. Het is dan ook aanbevolen om van regio naar regio te werken. De manier waarop de ene deelmarkt succesvol bewerkt wordt, vormt zeker geen automatische garantie voor succes in een andere deelmarkt.

Uiteraard is China het land van mogelijkheden als het om productie gaat. Om een juiste selectie te maken kan er met kwalitatief hoogwaardige producenten gewerkt worden. Hierdoor kunt u uw kansen op de nationale en internationale markten vergroten.

TCI kan u in verschillende fases met zakendoen met China van dienst zijn. Het is van groot belang om in de oriëntatie- en onderzoekfase al met een adviseur van TCI te spreken. Samen met u kunnen wij een plan uitstippelen waardoor de termijnen van verschillende werkzaamheden korter worden en waarbij de doelstellingen eerder behaald worden. TCI heeft overal (Xiamen, Quanzhou, Shenzhen, Zhengzhou, Nanjing, Hong Kong, Wenzhou, Jinan and Shanghai) in China partners waarmee lokaal gewerkt wordt aan het behalen van uw succes. Laat uw kansen niet liggen. Bespreek uw mogelijkheden met TCI.

Tekst toevoegen ...

Over ons

TCI is een in Deventer gevestigd internationaal adviesbureau gespecialiseerd in zaken doen met landen in de opkomende markten..lees meer>

Contact

Hoofdkantoor
Keizerstraat 12
7411 HG  Deventer
Nederland


Tel en internet

W. www.tci.eu
E. info@tci.eu
T. 0031 (0)570 645640
Mob: (0031) 654358252
Copyright 2020 TCI Tulip
cmsXpress Site Solutions