• Nederlands
  • T�rk�e
  • English
  • Chinese
Over ons

TCI is een in Deventer gevestigd internationaal, advies- en handelsbureau gespecialiseerd in zaken doen met een aantal landen in de opkomende markten. Onze focuslanden zijn: Turkije, Iran, China, Noord-Irak en de andere landen in de directe regio. Wij helpen Nederlandse bedrijven zich te vestigen en/of uit te breiden in de bovengenoemde landen/regio's. Het zich in Nederland bevindende team van TCI bestaat uit advocaten, import- en exportadviseurs, communicatiespecialisten en beëdigde vertalers en tolken die zowel in Nederland als het buitenland inzetbaar zijn. Daarnaast werkt TCI met een wereldwijd netwerk van alliantiepartners.

Wij zijn een onafhankelijk opererend bedrijf dat de beschikking heeft over een netwerk van ervaren specialisten dat het bedrijfsleven en de overheid van advies en begeleiding voorziet. Indien nodig worden de adviespunten mede door TCI operationeel gemaakt.

TCI combineert haar deskundigheid in verschillende, internationaal gerichte diensten tot een integrale maatwerkdienstverlening. De basis van de huidige sterke positie van TCI als het consultancybureau voor Business to Business dienstverlening is lang geleden gelegd. In de tussentijd beschikt TCI over meer dan voldoende middelen, instrumenten en kennis om de gewenste zakelijke oplossingen te kunnen bieden.

TCI werkt op projectbasis. Of het nu gaat om het creëren van kansen voor afzet van producten aan lokale doelgroepen of het opzetten van een joint venture in het buitenland: TCI is uw partner op de lokale markten.TCI werkt op projectbasis. Of het nu gaat om het creëren van kansen voor afzet van producten aan lokale doelgroepen of het opzetten van een joint venture in het buitenland:

 TCI is uw partner op de lokale markten.


Over ons

TCI is een in Deventer gevestigd internationaal adviesbureau gespecialiseerd in zaken doen met landen in de opkomende markten..lees meer>

Contact

Hoofdkantoor
Keizerstraat 12
7411 HG  Deventer
Nederland


Tel en internet

W. www.tci.eu
E. info@tci.eu
T. 0031 (0)570 645640
Mob: (0031) 654358252
Copyright 2020 TCI Tulip
cmsXpress Site Solutions